Home » Lojra me barbi & Lojra me veshje & Lojra per vajza » Barbi shkon me pushime

Barbi shkon me pushime - Lojra me barbi

How to Play:

Barbi shkon me pushime dhe do te zgjedhi veshjen perfekte.

Baribie parte in vacanza e ha bisogno di essere molto carina. Aiutala a scegliere i vestiti.

Tags: ,
Play Barbi shkon me pushime - Lojra me barbi

Leave a Reply to gledia barbie

6 Responses to “Barbi shkon me pushime”

  1. Edona says:

    Me pelqen :P

  2. leonora says:

    mua me pelqen shume je shum e bukur shum mir

  3. loreta sylaj says:

    mua me pelqen shumeeee May 30,2012 at7:01 am

2012 © Lojra me barbi

Google
Lojra me barbi located at Rruga Kullat Binjake, 13 , Tirana, AL . Reviewed by 8 players rated: 4.7 / 5